Schüco vinduer, dører og fasader

Strømmen AS er en pålitelig produsent av vinduer, dører og fasader. Alle våre aluminiumsprodukter produseres med Schüco-profiler - en anerkjent leverandør som står for kvalitet og høy innovasjon.

Schüco ble etablert i 1951 og er i dag et ledende selskap som tilbyr de mest avanserte teknologiene for vinduer, dører og fasader. Strømmen og Schüco har vært partnere i mange år allerede og høyt kvalifiserte ingeniører fra Schüco besøker vår fabrikk årlig og støtter med tekniske råd. Vårt nære samarbeid med Schüco lar oss samle mye erfaring og forbedre vår produksjon av vinduer, dører og fasader.

Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg 2019 nærmer seg og vår samarbeidspartner på aluminium, Schüco, stiller sterkt som vanlig.  Norges største byggemesse arrangeres fra 16. - 19. oktober på Lillestrøm.

Schüco vil blant annet vise heve-skyvedøren Schüco ASE 80, aluminiumsvinduet AWS 90.SI+ og glassfasaden Schüco FWS 35 PD. Dette er markedets mest innovative og energieffektive systemer, og i Strømmen er vi naturligvis stolte av å kunne tilby våre kunder alle disse systemene, i tillegg til flere andre Schüco-systemer i aluminium.

Vi anbefaler også våre kunder å ta en titt på Schücos prisvinnende Door Control System (DCS). Dette er et tidløst, sikkert og brukervennlig dørstyringssystem som kan installerer på alle Strømmens inngangsdører i aluminium.

Schüco vinduer

Schücos avanserte vindussystemer er energisparende og sørger for god termisk isolasjon. I tillegg til dette har vinduene et estetisk design og er meget enkle å bruke. Vi produserer og leverer vinduer av Schüco aluminiumsprofiler etter dine individuelle krav og behov.

Schüco AWS 70.HI, Schüco AWS 75.SI+ og Schüco AWS 90.SI+ er våre hovedsystemer for vinduer i aluminium. Alle disse tre systemene kan produseres med utadslående eller innadslående åpning.

Schüco dører

 

Ved å velge dører med Schüco profiler får du et produkt av høy kvalitet og mulighet til å velge fra forskjellige design -og fargealternativer. Med moderne og innovative designløsninger kan Strømmen tilby deg inngangsdører i aluminium som møter alle dine krav og ønsker.

Aluminiumsdørene ADS 70.HI, ADS 75.SI og ADS 90.SI kan bestilles med Schücos prisvinnende Door Control System (DCS). Her kan du velge flere ulike løsninger, inkludert touch display med fingeravtrykk eller kode, LED-belysning, bevegelsessensor og ansiktsgjenkjenning.

Schüco heve-skyvedører

 

Schücos heve-skyvedører i aluminium gir deg muligheten til å skape brede og lyse inngangspartier med skyvedører som varer lenge, og som er enkle og smidige i bruk.

Skyvedørssystemene Schüco ASS 70.HI og Schüco ASE 80 i aluminium kommer i et bredt spekter av design og farger. Vi produserer heve-skyvedører med opptil to skyvbare felt.

Schüco foldedører

 

Strømmen spesialiserer seg på produksjon og levering av aluminiumsfoldedører med Schüco-profiler. Disse foldedørene er et opplagt valg for både private og kommersielle bygninger. Du bestemmer selv åpningstypen på din foldedør, som kan settes sammen av opptil seks dørblader

Schüco glassfasader

 

Schücos glassfasader er ideelle for å gi din bolig et modernistisk uttrykk og for å øke verdien på din eiendom. Vi hjelper deg med å velge den optimale fasadeløsningen, uansett om det er for private eller offentlige bygninger.

Vi produserer også fasader med Structural Glazing (SG). Disse fasadene gjør det mulig å skape en imponerende helglasset vindusfasade, ettersom aluminiumsprofilene kun er synlige fra innsiden.

Schuco aluminiumsvinduer
Schueco inngangsdører
Schuco heve-skyvedører i aluminium
Aluminiumsfoldedører med Schüco-profiler
Schüco glassfasader