Om Strømmen

Om oss

De første Strømmen-produktene kom på markedet allerede i 1884, og Strømmen har helt siden verdensutstillingen i Paris i 1889 vært et kvalitetsmerke både nasjonalt og internasjonalt.

 

Med en så lang historie kan Strømmen se tilbake på mange oppturer og nedturer. Etter nedgangstider har Strømmen alltid kommet styrket tilbake og til enhver tid tilpasset seg stadig mer krevende markeder.  Strømmen har alltid vært et innovativt selskap, og var først ut med produksjon av pre-fabrikkerte hus allerede på slutten av 1800-tallet. Siden utviklet Strømmen bl.a. det moderne vippevinduet tidlig på 50-tallet, som ble forløperen til det moderne topp-sving vinduet.  For over 40 år siden introduserte vi heve-/skyvedøren, som fremdeles er markedsleder og eksporteres over hele verden.  I 2012 introduserte vi foldedøren, tilpasset det Nordiske marked, som bidrar til å viske ut skillet mellom det innvendige og det utvendige rom.

 

Strømmen flyttet i 2005 all produksjon til Litauen. I dag har Strømmen 2 egne fabrikker i Litauen, som sammen med en solid stab av høyt kvalifiserte og dedikerte medarbeidere leverer kvalitetsprodukter som tilfredsstiller de strengeste krav i Europa. I 2015 ble vår nye fabrikk i Litauen ferdigstilt, og vi er stolte av å kunne produsere produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

 

Vår historie og tradisjon er viktige elementer for å skape harmoni og verdiøkning for våre kunder i fremtiden.

Fabrikk
Fabrikk
Fabrikk
Om oss
Fabrikk
Fabrikk
Fabrikk