Twitter icon
Facebook icon

info@strommen.no

 ☎ 33 33 66 90 

Strømmen AS - en ledende aktør i det nordiske markedet

Strømmen AS - en ledende aktør i det nordiske markedet

Strømmen AS ble etablert i Norge i 1884. Vi er stolte av å kunne kalle oss en ledende aktør i det Nordiske markedet for skyvedører og foldedører. Alle våre produkter er CE-merket. 

Stort produktutvalg

Vi produserer produkter etter dine individuelle spesifikasjoner og ønsker. Du kan velge fra et bredt spekter av vinduer og dører i tre, aluminiumskledd tre, PVC og aluminium. 

Høye kvalitetsstandarder

Våre vinduer, dører, skyvedører og foldedører møter høye europeiske krav for kvalitet og sikkerhet. Alle våre produkter er CE-merket, og de brannsikre produktene har SP sertifisering i tillegg. 

Ekstra verdi

Vi vektlegger vikitgheten av fornøyde kunder og langvarige forhold basert på tillit. Vårt erfarne og kvalifiserte personell hjelper våre kunder før, under og etter kjøp av produkter. 

Unikhet

Alle våre produkter produseres på bestilling og skreddersys etter kundens krav og ønsker. Et bredt spekter av farger, glass, beslag, mål og design gir deg stor kreativ frihet. 

Home Page - Variant 3

Våre produkter

SKYVEDØRER

Skyvedører i tre >

Våre skyvedører i tre produseres av fingerskjøtt furu for bedre form og stabilitet. Du kan velge mellom et bredt spekter av farger, glass, beslag og sprosser. Våre skyvedører er enkle og smidige i bruk. 

Aluminiumskledde skyvedører i tre >

Kombinasjonen av tre og aluminium gjør at det er mindre behov for vedlikehold i løpet av året. Treet holder på varmen og komforten, mens den utvendige aluminiumskledningen gir bedre værbestandighet.

Aluminiumskledde skyvedører >

Vi lar deg velge mellom to typer skyvedører: Schüco  ASS 48 og Schüco ASS 70.HI. Begge Schüco skyvedørskonstruksjonene er smidige og enkle i bruk. Disse systemene passer ypperlig for både private og offentlige bygninger. 

PVC skyvedører >

Vi tilbyr Schüco PVC skyvedører som har meget gode verdier for varmeisolasjon og lydisolasjon. Våre skyvedører sikrer også maksimal motstand mot regn og vind. 

Fantastisk flotte foldedører av tre med eller uten aluminiumskledning.

FOLDEDØRER

Foldedører i tre >

Du kan tilpasse foldedøren etter dine krav og ønsker ved å velge antall paneler og åpningskombinasjon, farge, glass og beslag. Våre foldedører i tre møter de mest utfordrende arkitektoniske krav.

Aluminiumskledde foldedører i tre >

Hovedfordelen med disse foldedørene er at de krever mindre vedlikehold i løpet av året. De er også holdbare, enkle å bruke og passende for brede inngangspartier. Disse foldedørene varer lengre fordi de er mer værbestandige og resistente mot kraftig regn, saltvann og intenst sollys.

Aluminiumskledde foldedører >

Våre foldedører er enkle å bruke og kan skyves til høyre og/eller venstre med minimal kraft. Under produksjonen av våre foldedører bruker vi profiler av høy kvalitet som tillater stillegående og smidig bruk. På grunn av topunkts lås med låsepunkter oppe og nede kan vi garantere at våre foldedører er sikre.

Ytterdører av aluminium og PVC som krever svært lite vedlikehold og har meget lang levetid.

YTTERDØRER

Aluminium ytterdør > 

Våre ytterdører er meget stabile og motstandsdyktige mot deformasjon. De har meget lang holdbarhet, og passer ypperlig for både private og offentlige boliger.  

PVC ytterdør >

Disse dørene krever svært lite vedlikehold i løpet av et år. Det er blant de sikreste og mest holdbare dørene du finner på markedet, og har meget gode isolasjonsverdier. 

 

Vinduene fra Strømmen AS er av ypperste kvalitet.

VINDUER

Aluminiumsvinduer >

Hovedfordelene med Strømmen sine aluminiumsvinduer er utvidede isolasjonsoner og et innovativt pakningssystem. Ved å velge Strømmen som din leverandør av vinduer vil du få både vinduer av høy kvalitet og profesjonell støtte fra vårt erfarne og kvalifiserte personell. 

PVC vinduer >

Flerkammers profilkonstruksjoner gir bedre termisk isolasjon. Vårt innovative pakningssystem hindrer vind fra å trenge gjennom vinduene. Strømmen sine PVC vinduer har stålprofiler som sørger for meget god stabilitet. 

SIDEPANEL TIL DØR

Sidepaneler i tre >

Rammene produseres av fingerskjøtt furu for bedre form og stabilitet. Disse sidepanelene med frostbestandige tetningslister vil holde på varmen og redusere oppvarmingskostnadene.

Aluminiumskledd sidepanel >

Fingerskjøtt furu gir bedre form og stabilitet, samtidig som aluminiumskledningen sørger for bedre værbestandighet og reduserer behovet for vedlikehold. Disse sidepanelene har samme utseende som våre vinduer og dører.  

BRANNSIKRE SYSTEMER

Brannsikre vinduer og dører i aluminium >

Disse produktene møter høye sikkerhetskrav og har et elegant design. Våre brannsikre produkter har godkjenningen SP Sitac 1002.

UISOLERTE SYSTEMER

Uisolerte aluminiumssystemer >

Disse systemene brukes som innvendige skillevegger. De har et stilig design, er stabile og har meget god holdbarhet. 

Copyright Strømmen AS, 2015

 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler.
This website uses cookies. Personvern  / Privacy policy. 

 

 

 

 

Kilengaten 31, N-3117,
Tønsberg, Norway

E-post: info@strommen.no
Telf.: +47 33 33 66 90