Materialene vi bruker

Strømmen er en anerkjent produsent av vinduer, heve-skyvedører og foldedører i PVC, tre og aluminium. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet og vi har et høyt kvalifisert personell. Våre erfarne ansatte kan gi deg detaljert informasjon og ekspertise, og tilby deg produkter som møter dine individuelle krav og behov.

 

Kvalitet og lang levetid

Alle våre PVC- og aluminiumsprodukter er produsert med Schüco profilsystemer av ypperste kvalitet. Disse profilene er stabile, holdbare, og krever svært lite vedlikehold i løpet av årene.

 

Våre produkter av tre produseres av fingerskjøtt furu som gir overlegen holdbarhet og styrke. Laminert fingerskjøtt furu garanterer bedre form og stabilitet av våre heve-skyvedører og foldedører. Den fingerskjøtede furuen har SP Tratek (SP Technical Research Institute of Sweden) kvalitetssikrings sertifikat.

 

Energisparende og meget god lydisolasjon

Kravene for energisparing i byggebransjen øker for hvert år og vi produserer derfor kun vinduer og dører med den beste mulige isolasjonen. Meget god termisk isolasjon for alle våre produkter oppnår vi med flerkammers profiler og tetningslister. Riktig valg av glass forbedrer både lydisolasjon og termisk isolasjon. Hos oss kan du velge mellom et bredt spekter av glass og du kan selv bestemme tykkelse og antall lag.

 

Individuelt design

Et bredt spekter av beslag, glasslister, håndtak og åpningstyper gjør det mulig å tilpasse våre produkter til interiøret og eksteriøret av din bygning. Et bredt spekter av farger gir deg frihet til å designe produktene akkurat slik du selv ønsker. Du kan også velge å ha forskjellig farge innendørs og utendørs, PVC proukter med trefinish, i tillegg til at du kan velge en lakkert treoverflate på våre produkter i tre.