Løsninger for terrassen

Vårt selskap har to hovedløsninger for brede terrasseinnganger: heve-skyvedører og foldedører.

 

Skyve-løsninger

Skyvedører er løsningen for kunder som ønsker store glassflater som slipper inn mye lys og en komfortabel inngang.  Skyvedørene produseres i tre, tre/alu, aluminium og PVC.

 

  • Tre / Tre-aluminium

Heve-skyvedører i tre har en glatt overflate, er enkle å betjene og har et elegant design.

Dørene er stabile og har god varmeisolering. Les mer.

 

  • Aluminium

Våre skyvedører i aluminium produseres med Schüco profiler og garanterer en stille og enkel inngang til balkonger, uteplasser og terrasser. Energieffektive Schüco skyvesystemer opererer jevnt og er enkle å håndtere. Disse terrassedørene er egnet for både bolig og næringsliv. Les mer.

 

  • PVC

Schüco skyvedører i PVC har et smart multi-kammer profilsystem. Når døren kombineres med et glass av høy kvalitet oppnås imponerende varmeisoleringsverdier. Les mer.

 

Folde-løsninger

Vi tilbyr foldedører til kunder som ønsker maksimal åpning på terrassedøren. Disse dørene er perfekte når du ønsker å fjerne skillet mellom innsiden av huset og terrassen. Foldedører lar deg åpne nesten hele bredden av døren.

 

  • Tre

Elegante foldedør som kan møte de mest utfordrende arkitektoniske krav. Sofistikerte og moderne foldedører som er holdbare, enkle i drift og meget godt egnet for brede innganger. Les mer.

 

  • Tre med utvendig kledning i aluminium

En kombinasjon av tre og aluminium gjør foldedøren enda bedre og mer værbestandig. Holdbarheten blir lengre og døren krever minimalt med vedlikehold. Les mer.

 

  • Aluminium

Varmeisolerte foldedører i aluminium garanterer optimal værtetthet og lydisolasjonsverdier. Eksklusive Schüco dører krever minimalt med vedlikehold og er meget enkle å åpne. Les mer.